Fördelar med Lithium batterier

Upptäck varför våra ombyggda golfbilar med lithiumbatterier är det perfekta valet för dig. Med fördelar som lägre vikt, inget underhåll, längre livslängd och lägre kostnader, är valet att uppgradera till lithium batterier enkelt. Läs vidare för att upptäcka alla fördelar med våra kraftfulla och hållbara lithiumbatterier."

1.

Lätt och bränsleeffektiv

Genom att använda lithiumbatterier blir våra golfbilar upp till 180 kg lättare, vilket resulterar i minskad bränsleförbrukning och mindre slitage både på golfbanan och på bilen.

2.

Underhållsfria

Våra lithiumbatterier kräver ingen underhållsladdning under vinterförvaringen. Du kan enkelt parkera din golfbil för vintern och vara säker på att batterierna är redo att användas igen när du behöver dem. Skönt va?

3.

Längre livslängd

Med en livslängd som är 4-5 gånger längre än traditionella batterier, kommer våra lithiumbatterier att hålla längre. Det är en stor del i varför det på sikt är värt att investera i lithium batterier.

4.

Lägre kostnader

Lithiumbatterier har en lägre årlig kostnad jämfört med blybatterier. Batterikostnaden för lithium ligger på cirka 1000 kr per år, medan blybatterier kostar ungefär 3000 kr per år.

5.

Snabbladdning

Med våra ombyggda golfbilar kan du dra fördel av snabbladdningstekniken för lithiumbatterier. Du kommer att kunna ladda din golfbil på betydligt kortare tid jämfört med traditionella batterier, vilket sparar dig både tid och pengar.

6.

Hållbart val

Lithiumbatterier är inte bara effektiva och ekonomiska, de är också ett hållbart val. De är energieffektiva, återvinningsbara och bidrar till en grönare framtid.

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du har några frågor så hjälper vi dig!

Förbättrad prestanda och lägre årskostnader

Få ut mer av din golfbil med våra kraftfulla lithiumbatterier

Kontakta oss

Använd formuläret nedan för att komma i kontakt med oss!

Tack för din kontaktförfrågan! Ditt meddelande har mottagits.
Oops! Something went wrong while submitting the form.